بهترین رنگ های استفاده شده در مبلمان از نظر روانشناسی

روانشناسی رنگ مبلمان

روانشناسی رنگ مبلمان:

منظور از روانشناسی رنگ مبلمان چیست؟ وقتی وارد فضایی می شوید چه احساسی دارید؟ آیا احساس آرامشی که در وجودتان وجود دارد بر شما غلبه کرده است؟ آیا احساس انرژی می کنید و آماده هستید که روز خود را با شادی بگذرانید؟ یا متوجه می شوید که تنش در بدن شما ایجاد شده و تنها کاری که می خواهید انجام دهید این است که از محیط اطراف خود فرار کنید؟ انتخاب رنگ مبلمان و تناسب آن با طراحی داخلی حال و هوای محیط را تنظیم می کند.

در واقع توجه به روانشناسی رنگ مبلمان هنری است که شخصیت افراد را با ترجیحات دیگر طراحی داخلی ترکیب می کند تا نمایش قابل توجهی از درون فرد ایجاد کند. اگر چه انتخاب مدل و سبک مبلمان مهم است؛ اما باید به پیامدهای روانشناسی رنگ آن نیز توجه کنیم. از آنجایی که دوستان، خانواده یا در محیط کار مشتری و همکاران ساعت ‌ها را در فضایی ‌ که ما طراحی می‌کنیم سپری می‌کنند، باید روانشناسی رنگ‌ ها را به نفع آن ‌ها نیز در نظر بگیریم.

خرید مبلمان راحتی فروشگاه مبل ویستا بهترین رنگ های استفاده شده در مبلمان از نظر روانشناسی
خرید مبلمان راحتی فروشگاه مبل ویستا از نظر روانشناسی مبلمان

بررسی رنگ های مختلف در روانشناسی رنگ مبلمان

روانشناسی رنگ مبلمان یک ابزار قدرتمند در طراحی داخلی است که بیش از هر عامل دیگری بر روحیه افراد تاثیر می گذارد. رنگ های مختلف احساسات خاصی را برمی انگیزند. بنابراین، هنگام انتخاب رنگ مبلمان، مهم است که نوع فضایی را که می خواهید ایجاد کنید. و رنگ هایی که به شما در رسیدن به این هدف کمک می کند، در نظر بگیرید.

در ادامه به بررسی تاثیر هر یک از رنگ ها در انتخاب رنگ مبلمان می پردازیم:

روانشناسی رنگ مبلمان قرمز

روانشناسی رنگ قرمز در مبلمان بهترین رنگ های استفاده شده در مبلمان از نظر روانشناسی
روانشناسی رنگ قرمز در مبلمان

در روانشناسی رنگ مبلمان شدیدترین رنگ، قرمز است که سطح انرژی اتاق را بالا می برد و آدرنالین را پمپاژ می کند. جاه طلبی، عمل و اراده همگی ویژگی هایی هستند. که به این رنگ نسبت داده میشود. به همین دلیل است که قرمز یک گزینه عالی برای مبلمان دفاتر خانگی و فضاهای خلاقانه است. در اتاق نشیمن یا غذاخوری، رنگ قرمز افراد را به هم نزدیک کرده و گفتگو را تحریک می کند.

روانشناسی رنگ زرد

زرد گرمای نور خورشید را جذب می کند و مثبت اندیشی را برمی انگیزد. این یک انتخاب عالی برای اتاق های غذاخوری است، جایی که انرژی زا و خوشایند است. رنگ زرد که مترادف با نور خورشید است، یک رنگ شاد و بی تردید است. پیوندهای نزدیک آن با طلا به این معنی است که رنگ زرد نیز ویژگی های مشابهی دارد. به عنوان مثال، این ها شامل رفاه، هوش و پیچیدگی است.

روانشناسی رنگ مبلمان آبی

روانشناسی رنگ مبلمان آب یکی از قوی ‌ترین رنگ‌ های روان ‌شناسی است. آبی فشار خون را پایین می‌آورد و تنفس و ضربان قلب را کند می‌ کند. این رنگ که آرام بخش در نظر گرفته میشود. اغلب برای رنگ مبلمان اتاق هایی که می خواهید محیطی آرام ایجاد کنید، توصیه میشود. با توجه به روانشناسی رنگ، ترکیب رنگ‌ های آبی در فضای داخلی دارای مزایای سلامتی زیادی است. به عنوان مثال، ذهن را آرام می کند، متابولیسم، ضربان قلب و فشار خون بالا را کاهش می دهد.در ضمن در سال جدید رنگ سال ترکیبی از رنگ آبی و بنفش می باشد.

روانشناسی رنگ سبز برای مبلمان

رنگ سبز ترکیبی از کیفیت انرژی بخش آبی و خوش بینی زرد که تقریبا برای هر اتاقی در خانه مناسب است. افکار متعادل را در روانشناسی رنگ تحریک می کند. در روانشناسی این رنگ فورا دنیای طبیعی را به ذهن متبادر می کند و باعث آرامش افراد خانواده یا مهمانان می شود. ضمن اینکه گرمای کافی برای ارتقای راحتی و با هم بودن دارد.

روانشناسی رنگ سبز در مبلمان بهترین رنگ های استفاده شده در مبلمان از نظر روانشناسی
روانشناسی رنگ سبز در مبلمان

رنگ سبز ارتباط نزدیکی با دنیای طبیعی دارد. به عنوان مثال، اگر در شهری زندگی می‌کنید که در اطراف شما فضای سبز کمی وجود دارد، افزودن مبلمان سبز به خانه شما به طراوت طبیعت در داخل خانه کمک می‌کند. بر اساس روانشناسی رنگ، مبلمان سبز دارای اثر آرامش بخشی است و به کاهش فشار خون کمک می کند.

در استفاده از این رنگ بسیاری از سایه های زرق و برق دار موجود است. از زمرد عمیق گرفته تا سبز آبی. البته، سایه های مختلف احساسات مختلفی را برمی انگیزد. با این حال، آرامش در تمام رنگ های با تم سبز وجود دارد. در نتیجه، این رنگ سبز را به یکی از متنوع ترین رنگ ها تبدیل می کند.

در روانشناسی رنگ باید گفت که سبز روشن باعث ایجاد احساس آرامش می شود، در حالی که رنگ زیتونی ارتباط نزدیکی با هارمونی و صلح دارد. از سوی دیگر، سبز تیره اغلب با زیاده ‌روی، رفاه و پول مرتبط است.

روانشناسی رنگ بنفش

بنفش با طیفی از احساسات مثبت از عمق و خلاقیت میباشد. تا فانتزی و اشرافی گری همراه است. این جذابیت سلطنتی دارد و تجمل را نشان می دهد که حضور واقعی را ارائه می نماید. از این رنگ استفاده کنید تا در اولین فرصت مهمانان را تحت تاثیر قرار دهید. در ضمن در سال جدید رنگ سال آبی – بنفش ترکیب رنگ سال 1401 می باشد.

روانشناسی رنگ مبلمان خنثی

ویژگی مثبت رنگ های خنثی مانند سیاه، خاکستری، سفید و قهوه ای در انعطاف پذیری آنها نهفته است. در روانشناسی رنگ مبلمان بی طرفی سیاه به آن کیفیتی بی خطر می دهد و ظرافتی ایجاد می کند که منجر به قدرت، درام و رمز و راز می شود. همچنین سفید رنگی است که اغلب مورد توجه قرار نمی گیرد، اما در طراحی مبلمان قدرت بسیار زیادی دارد. سبک و روشن است، به عنوان یک خنثی کننده جهانی عمل می کند.

روانشناسی رنگ های خنثی در مبلمان بهترین رنگ های استفاده شده در مبلمان از نظر روانشناسی
روانشناسی رنگ های خنثی در مبلمان

علاوه بر این، دیگر عناصر طراحی که به خوبی با رنگ سفید جفت می شوند عبارتند از شیشه و لهجه های چوبی، و همچنین مشکی برای ایجاد تعادل.  ضمن اینکه در روانشناسی رنگ مبلمان، رنگ سفید نمادی از پاکیزگی، زندگی ساده است و به کاهش تنش کمک می کند. مطمئنا این یک رنگ همه کاره است که می تواند تقریبا در هر فضای خانه شما برای تاثیرگذاری عالی استفاده شود.

سخن آخر

روانشناسی رنگ مبلمان در اتاق نشیمن یا محیط کار شما بیش از هر عنصر دیگری تاثیرگذار است. رنگ هایی که برای مبلمان انتخاب می کنید بر روحیه و رفتار شما یا مهمانان و مشتری و همکار تاثیر زیادی می گذارد و منجر به تغییراتی شود که در نهایت کل زندگی شما را تحت تتثیر قرار می دهد. به همین دلیل مهم است که رنگ های شاد، مثبت و تشویقی را انتخاب نمایید تا فضایی ایجاد کنید که بهترین ها را در شما و خانواده تان به ارمغان آورد.

به طور کلی، در روانشناسی رنگ مبلمان رنگ های گرم مانند قرمز، نارنجی و قرمز باعث می شود افراد احساس شور و انرژی کنند. از طرف دیگر رنگ های سرد مانند سبز، آبی و بنفش اثر آرامش بخشی دارند. و در نهایت، رنگ ‌های خنثی مانند خاکستری و سفید معمولا احساس آرامش را در افراد ایجاد می‌کنند.

مطالب بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *