مبلمان چرم بهتره یا پارچه ای ؟

مبلمان چرم یا پارچه ای

مبلمان چرم یا پارچه ای کدام برای منزلتان بهتر است

آیا نمی دانید مبلمان چرم برای منزلتان بهتر است یا مبلمان پارچه ای؟ انتخاب و خرید مبلمان کلاسیک ، استیل و یا راحتی معمولا گیج کننده است. در جستجوی یک مبل عالی هزاران انتخاب مختلف از نظر سبک و ظاهر وجود دارد. از جمله ملاحظات: مدرن یا کلاسیک؟ کوسن های ثابت یا جدا؟ اما، به عنوان یک طراح، اغلب سوالی که پرسیده می شود این است که آیا مبلمان چرم بخرم یا پارچه ای؟

در این رابطه باید گفت هم مبل های چرمی و هم مبل های پارچه ای راحتی، سبک و مراقبت آسان را ارائه می دهند. اما شما باید با بررسی مزایا و معایب هر یک و در نظر گرفتن بودجه خود ببینید کدامیک برای شما کارایی بیشتری دارد.

نمای کلی مبل چرمی

مبل چرم بهتر است یا پارچه ای مبلمان چرم بهتره یا پارچه ای ؟
مبل چرم بهتر است یا پارچه ای

مبلمان چرمی شامل یک صندلی نیمکت با روکش چرمی، دسته، کوسن و طیف وسیعی از گزینه‌ های صندلی است. این نوع مبلمان به صورت صندلی ‌های عاشقانه که دو نفر را در خود جای می ‌دهد تا مبل ‌های سکشنال که چندین صندلی مستقل ارائه می‌ دهند، می باشد که می ‌توانید آن ها را در ترکیب ‌ها یا موقعیت ‌های مختلف بچینید. مبل ‌های چرمی نیز ممکن است تبدیل به تخت شوند.

با توجه به این نکته ضروری است که مبلمان چرمی با کاناپه چرمی متفاوت است. یک کاناپه معمولا بزرگ ‌تر از مبل است.

نمای کلی مبل پارچه ای

مزایا و معایب مبل چرم یا پارچه ای مبلمان چرم بهتره یا پارچه ای ؟
مزایا و معایب مبل چرم یا پارچه ای

مبل پارچه ای مبلمانی است که سازندگان آن از چندین نوع پارچه برای مواد مبل استفاده می کنند، از جمله الیاف طبیعی ساخته شده از پشم، کتان، پنبه یا ابریشم. آن ها همچنین ممکن است از الیاف مصنوعی ساخته شده از نفت یا پلی پروپیلن برای ساخت پارچه اثاثه یا لوازم داخلی استفاده کنند. ترکیب الیاف مصنوعی مانند پلی استر، نایلون، اکریلیک و الفین با الیاف طبیعی به مبل های پارچه ای دوام بیشتری می بخشد.

طرفداران چرمی با بودجه کم ممکن است پارچه میکروفیبر را انتخاب کنند که دارای الیاف مصنوعی محکم بافته شده است که حس چرم را تقلید می کند.

 

*در ابتدا باید یادآور شد که منظور از مبلمان چرمی یعنی چرم های طبیعی به کار رفته می باشد*

3 مزیت مبل چرمی

افزودن مبلمان چرمی به دکوراسیون منزل مزایای مختلفی دارد که از جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. ظاهر:

    وقتی صحبت از ظاهر به میان می‌آید، مبلمان چرم براق ‌تر و شیک ‌تر از مبل‌ های پارچه ‌ای است.در میان مبل‌ های چرمی با ارزش ‌ترین مبل‌ های چرمی، مدل کلاسیک چسترفیلد است که دارای بازوهای گرد شده به همان ارتفاع پشت مبل است. این طیف از ظاهر آن ها را فراتر از پد مجردی یا مبلمان اتاق نشیمن می کند. کاناپه های چرمی با سبک های طراحی داخلی مدرن برای بسیاری از اتاق ها مناسب هستند.

  2. ضد حساسیت:

    مبل های چرمی مبل راحتی برای افراد مبتلا به آلرژی هستند.چرم ضد حساسیت است و کنه های گرد و غبار، شوره حیوانات خانگی، موهای حیوانات خانگی و سایر مواد حساسیت زا را که در مبل های پارچه ای جمع می شوند، دفع می کند.

  3. مقاوم در برابر لکه:

    مبلمان چرمی به دلیل فرایند ساخت آن ها از دوام بالایی برخوردار است.در نتیجه بیشتر نشت مواد غذایی و نوشیدنی را دفع می کند. این مبل فقط نیاز به تمیز کردن گاه به گاه با یک پارچه مرطوب دارد و با مراقبت مناسب چندین دهه دوام می آورد.

 

3 مزیت مبل پارچه ای

داشتن مبلمان پارچه ای چندین مزیت دارد، از جمله:

  1. انتخاب ‌های گسترده:

    مبل‌ های پارچه‌ای دارای طیف گسترده‌ ای از الگوها، رنگ ‌ها، مواد و بافت ‌ها هستند که تطبیق صندلی را با دکوراسیون منزل شما آسان می ‌کند.

  2. راحتی:

    مبل های پارچه ای نرم، انعطاف پذیر و راحت هستند. با این حال، نوع پارچه استفاده شده برای مبل اغلب سطح راحتی را تعیین می کند. پارچه باکیفیت نرم است؛ اما شل نیست و هنگام ایستادن چروک نمی شود.

  3. مقرونبه صرفه:

    مبلمان پارچه ای معمولا به دلیل در دسترس بودن و محبوبیت بسیار مقرون به صرفه است. ممکن است انواع خاصی از پارچه‌ ها نسبت به سایرین گران ‌تر باشند، اما هزینه کل مبل کمتر از همان مدل با روکش چرمی خواهد بود.

مزایا و معایب مبلمان چرم یا پارچه ای مبلمان چرم بهتره یا پارچه ای ؟
مزایا و معایب مبلمان چرم یا پارچه ای

3 مضرات مبل چرمی

در حالی که مبلمان چرمی ضد لک و ضد حساسیت است، معایبی نیز دارد، از جمله:

  1. خراش های قابل مشاهده:

    چرم در عین بادوام بودن ممکن است تحت تاثیر کودکان و حیوانات دچار خراش شود. خراش ها و سایر آثار به مراتب بیشتر از روکش پارچه ای روی چرم قابل مشاهده است.

  2. حفظ گرما و استحکام:

    مبل های چرمی نسبت به مبلمان پارچه ای راحت تر و سفت تر هستند. اماآن ها همچنین گرمای بیشتری را در ماه های تابستان و سرما را در پاییز و زمستان نسبت به مبلمان پارچه ای حفظ می کنند.

  3. گران قیمت:

    مبلمان چرم معمولا بیشتر از مبل های پارچه ای قیمت دارند.برخی از انواع چرم ارزان‌تر از سایرین هستند، اما ممکن است در هنگام خرید این مبل با قیمت پایین‌ تر، دوام آن را قربانی کنید.

 

3 معایب مبل پارچه ای

داشتن مبلمان پارچه ای معایبی دارد که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. ممکن است حاوی مواد حساسیت زا باشد:

    پارچه های مورد استفاده برای مبل ها قابل تنفس هستند، به این معنی که فضاهای کوچکی برای گرد و غبار، کنه های گرد و غبار، کپک ها و شوره حیوانات خانگی برای جمع شدن و تجمع وجود دارد.

  2. نیاز به تمیز کردن خاصی دارد:

    برخی از تولیدکنندگان مبلمان پارچه‌ای را با مواد شیمیایی مقاوم در برابر لکه درمان می‌ کنند، اما همچنان بیشتر از مبل ‌های چرمی لکه‌ دار می ‌شوند و لکه ‌های عمیق ممکن است دائمی باشند. پارچه با کیفیت خوب در برابر لکه های بیشتری مقاومت می کند؛ اما ممکن است همچنان به تمیز کردن خاصی نیاز داشته باشد. مبل های پارچه ای نیز برای از بین بردن آلودگی و گرد و غبار سطحی نیاز به جاروبرقی منظم دارند.

  3. مواد ممکن است در طول زمان فرسوده شوند:

    استفاده منظم ممکن است باعث ایجاد پرز روی مواد مبل و حتی باعث نازک شدن آن در طول زمان شود. اما پارچه های باکیفیت ممکن است عمر بیشتری داشته باشند.

در پایان اگر قصد خرید یا تغییر مبلمان منزل خود را دارید هر یک از مزایا و معایب مبلمان چرم و پارچه ای که در این مطلب اشاره شد را در نظر بگیرید. سپس با توجه به کارکردی که انتظار دارید، مبل خود را انتخاب کنید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان مبل ویستا در ارتباط باشید.

مطالب بیشتر

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *